Copou Garden


Copou Garden


Descriere ansamblu

Apartamente noi Copou Iasi: Copou Garden Residence este un complex rezidențial ce cuprinde spații de locuire colectivă, spații pentru dotări și servicii, spații de parcare a autovehiculelor, adăposturi de apărare civilă, depozitări, precum și un spațiu central de tip parc pentru petrecerea timpului în aer liber cum ar fi: spații verzi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale. 

Complexul beneficiaza de o locatie deosebita, o arhitectura de top si finisaje de lux, avand toate ingredientele unui proiect de succes. Blocurile contin apartamente cu una, 2 si 3 camere.

Complexul insumeaza un total de 1120 de apartamente, 1250 locuri de parcare si 20.000mp de spatiu verde, care se va remarca prin varietatea vegetala.

Ansamblul isi propune sa schimbe perceptia in ceea ce priveste calitatea constructiilor si a stilului de viata cu care ne-am obisnuit pe piata imobiliara din Romania. Un pas important in reducerea nivelului de poluare il reprezinta anularea necesitatii de deplasare pe distante lungi, cu masina sau cu mijloace de transport in comun, pentru a avea acces la diferite facilitati. Complexul va include parc pentru copii, magazine, farmacii, banci, spatii comerciale etc.

O gama larga de apartamente elegante, la pret atractiv in care va  veti simti ca acasa de indata.

...Vezi mai mult
Anunț verificat de agent

Harta

Anunț verificat de agent


Programează o vizită a locației

  Sunt de acord cu termenii și condițiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.